Audiometerkalibrering

Kalibrering av screeningaudiometer

OBS !!! Eftersom jag ,Sören Holmberg, går på sjukhusbehandling så kan det vara svårt att få snabba svar av mig men kontakta då min kollega Per Olof Larsson på mobil: 073 966 17 66. Per Olof har över 35 års erfarenhet av audiometer kalibrering och hörselteknik.

Vi gör kontroller/kalibrering av screeningaudiometrar. Men har idag även möjlighet att ge offerter på bra screeningaudiometrar.

Ofta är beställaren av kalibrering av sina screeningaudiometrar en skolhälsovård. Vi kontrollerar alla audiometerns funktioner såsom, sladdar, patientknappar, hörlurar och nivån så allt fungerar och att audiometern följer dagens norm vad gäller frekvens och decibelvärden.

Audiometer kalibrering, här är audiometerns hörlur kopplad till ett avancerat mätdon och ljudnivåmätare av högsta klass (Klass 1)

Själva kalibreringen/genomgången av audiometern kan göras på plats men om vi hittar fel på  audiometern tas den med till vår verkstad. Om man så önskar kan man få hyra en audiometer under reparationstiden.

Har ni ingen väska till er screeningaudiometer så kan vi specialbygga en väska.

Väskor till screening audiometrar kan göras av Prisma Akustik & Service, tex till  Entomed 201 audiometer. Kontakta oss för prisuppgifter.